Algemeen

Info

Lidkaart

Word lid van dé studentenclub van ’t Stad.
Koop onze Eligia lidkaart aan slechts 10 euro en Kom naar ons stamcafé
’t Vervolg (probably the best student bar in antwerp) of op KDG groenplaats tijdens de openingsweek in september (eerste week van het academiejaar) en vraag het aan het praesidium!

Lidkaart

We sommen de voordelen even op:

– Gratis eten en activiteiten tijdens de openingsweek en de kiesweek
– Leer andere studenten in Antwerpen kennen
– Wekelijks feestjes en/of activiteiten
– Een thuishaven voor jou en andere studenten
– Korting op al onze TD’s en activiteiten (bierbowling, bierfiets e.d.)
– Lid van de grootste hogeschool studentenclub van Antwerpen!

Bij deze lidkaart krijg je twee gratis consumpties* en een goodiebag vol goodies die een student nodig heeft in zijn studentenleven. En uiteraard nog exclusieve kortingen/promoties voor Eligia leden van onze sponsors!

*te consumeren in ’t Vervolg tijdens de openingsweek.

Clublied

Wij zingen vrolijk, iolich,
Komaan, kom op gij vriend, (bis)
Wij klinken zingend,
Pintjes drinkend,
Liefjes minnend,
Cursussen blokkend. (brossend)

Eligia, Eligia,
Wij mannen van de club,
Sterk en gezond
Eligia, Eligia,
Wij mannen van de club
drink het schuimend bier al in het rond.

Doop

De doop van Eligia,

elke keer weer een glorieuze gebeurtenis! In deze week zullen we bekijken uit welk hout je bent gesneden aan de hand van verschillende ludieke opdrachten die je door een groot deel van Stad Antwerpen zullen voeren. (Inderdaad je leest het goed, in deze week) Je zult worden verkocht voor een aantal vaten / bakken bier (wat gelijk staat aan echt geld) 1 vat is 50 euro en 1 bak is 10 euro. Je meesters (vorige gedoopten van Eligia) zullen je een week lang onder controle hebben en je allerlij opdrachtjes laten uitvoeren.

Je kan je dus best al mentaal voorbereiden op het feit dat je niet altijd proper zal blijven, maar zoals je wellicht wel al eens gehoord hebt, hoort dat bij het echte studentenleven.
Een doop is niet enkel het uitvoeren van verschillende opdrachten, het is ook het begin van een vriendschap met mensen die je nooit zal vergeten, dat is ook waar een studentendoop echt om gaat.
Het is dé activiteit waar je leert te vertrouwen op mensen die je pas kent, maar die zeker en vast zullen uitgroeien tot een onvergetelijke vriendengroep.

Je kan je alvast voorbereiden op een fantastische week die altijd een deel zal uitmaken van je meest gekoesterde herinneringen.