Skireis 2018

Eligia skireis 2018skiline-logo-blue

Beste commilitones, eligianen, schachten en sympathisanten

Dit jaar gaat Eligia skiën en/of snowboarden in Les Menuires, het grootste wintersportgebied ter wereld! Hier kunnen we genieten van de prachtige sneeuw en de omgeving maar natuurlijk ook van de après-ski.

Gelegen op een hoogte van 1800m tot 2000m in de Vallée des Belleville vormt Les Menuires de ideale uitvalsbasis ter ontdekking van ’s werelds grootste aaneengeschakelde gebied Les Trois Vallées (600km pistes!).

Leuk om weten is dat je met een extra skipas voor het gebied aan Les Menuires tot aan het hoger gelegen Val Thorens kan skiën of snowboarden om de dansbenen los te gooien in de wereldberoemde après-ski bar La Folie Douce.

Natuurlijk zorgen wij ook dit jaar weer voor een dagelijkse gratis après-ski!

• SLECHTS € 399,00
• Busreis H/T
• Verblijf voor 7 DAGEN in een *** appartement!
• Skipas 6 DAGEN
• Reisbegeleiding door een professioneel en opgeleid monitorenteam
• ELKE DAG GRATIS APRÈS-SKI
• GRATIS KROEGENTOCHT, PARTY’S en activiteiten*
• Ski-line polsbandje voor toegang en VOORDELEN op bestemming
• Gratis bagagedepots
• Gratis T-Shirt
• Gratis goodiebag

*Enkele activiteiten zijn mogelijk aan studentenprijzen: SnowBBQ, off-piste tour met berggids, helikoptervlucht, fakkeltocht, sneeuwscootertochten, enz.. Deze activiteiten worden aan je voorgesteld tijdens de kamerbezoeken.

Inschrijven doe je via deze link vanaf 13.10.2017:
www.ski-line.be/eligia

Korte samenvatting:
• Les Menuires, Frankrijk
• *** appartement
• Elke dag gratis après-ski
• 6-daagse skipas
• Beste skireis van uw leven
• Slechts 399,00 EUR

Ut vivat, crescat et floreat,
Eligia