Sara Van Ouytsel

Sara Van Ouytsel

Schachtentemmer

Ik heb het genoegen om niet alleen de knapste maar ook de zotste griet van Heist-op-den-Berg voor te stellen. Jaja, als ge ons Sara hoort praten weet ge dat ze niet van Antwerpen is. Al zoude dat niet zeggen vermits wij ze meer zien dan haar ouders, en dus Antwerpen haren 2de thuis is geworden. Als Sara gedronken heeft kan ze wel is zotte stoten uithalen die ze zich de dag erna soms niet meer kan herinneren. Zo verwisselt ze graag van kledij met jongens, weet ze niet hoe thuis is geraakt of geraak je haar voor de rest van de avond kwijt. Zo is ze al eens op het toilet in slaap gevallen en hebben ze met een schroevendraaier de deur moeten openmaken om haar wakker te maken. Als ge echt van avonturen houdt, moet ge maar eens een avondje met Sara doorbrengen, en als er iets gebeurt, gene stress! Zelfs na een paar emmerkes op Balaton, kende Sara de weg naar de EHBOstand… Buiten al dat feesten studeert deze knappe studente Logistiek Management aan KdG Groenplaats en werkt ze in een bakkerij. Ook heeft ze een grote liefde voor katten. Dat zal niemand verbazen, want ook ons Sara is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Als schachtentemmer zal zij dan ook de schachten en porren met plezier de week van hun leven geven. Een grote mond heeft ze misschien dan wel maar toch kan Sara heel veel twijfelen, vooral als het om het kiezen van kleren gaat. Het duurt altijd wel even voordat ze weet wat ze wil aandoen. Je weet wat ze zegge, grote mond maar een hartje van goud. Voor nen babbel of ne knuffel staat ons Sara altijd klaar. En durft slecht gezind te zijn, want dan krijgde een shotje in uw handen geduwd!

Dixit,
Joyce Hendrickx
Schachtentemmer 2016-2017
Praeses 2017-2018