Ruben Scheldeman

Ruben Scheldeman

Schachtenmeester

Ik mag onze Rubie voorstellen se! Met deze jongen heb ik al enorm veel meegemaakt dus ik weet zelf niet waar te beginnen. Misschien bij het begin. Toen ik gewoon bij hem en zijn vrienden kwam staan om te ontsnappen van een kerel die me probeerde te versieren. Hij kende me toen nog niet en zelfs toen was hij mij al aan het uitlachen. Een gevoel voor humor heeft hij wel. Eikel. De Ruben is ongetwijfeld ook een feestbeest. Niet alleen was hij vorig jaar feestleider bij Eligia, hij studeert er zelfs voor in de richting EPM. Zijn favoriete groep is natuurlijk de kaiser chiefs en als hij binnenwandelt heeft hij niets liever dan dat iedereen luidkeels meezingt: RUBIE RUBIE RUBIE RUBIEEE AAAAAAAAAAAAAH!!!!! Met al dat feesten en zingen drinkt hij dan ook wel eens graag een pintje of 2, 3, 4, 5, 6, … om de keel te smeren. Maar blijf uit de buurt met de Amaretto tenzij je hem wil zien lopen naar ’t putteke naast ’t Vervolg want dat komt er direct uit! Zoals hierboven al vastgesteld is Ruben ook een fameuze eikel. Gelukkig kan dat wel eens goed van pas komen als schachtentemmer. Dus toekomstige schachtjes: Jullie zijn gewaarschuwd. Naast een eikel is hij ook een echte casanova. Hopelijk dit jaar wat minder dan vorig jaar of hij heeft misschien weer een schaampint aan zijn been. Maar hoe je het ook draait of keert, de Rubie is Eligia in hart en nieren en staat altijd klaar voor iedereen die het nodig heeft. En daarom ben ik blij da hij in mijn team zit. Vriendjes voor’t leven e vriend Ps: als ge zin hebt in een roadtripke moet je dat zeker eens doen in zijn rubienator.

Dixit,
Marjan Van Steenbergen
Cultuur 2016-2017
Vice-Praeses 2017-2018