Cedric Luckerath

Cedric Luckerath

Sport

Als er toch éne is waarover ik wil schrijven dan is het onze sport toch wel, de cé! Onze marketeer in spé gaat liever een pintje pakken in ’t Vervolg dan naar school gaan, dat moet ge niemand wijs maken. Zo is happy hour op dinsdag het hoogtepunt voor onze kleinste meneer in het praesidium. Dan gaan er toch wel wat literkes bier doorheen. Natuurlijk kan onze cé niet altijd alles binnenhouden, maar gelukkig is het lieve putteke (langs ’t Vervolg) op dat moment z’n beste vriend. Niet alleen bier, maar ook een whisky-cola zal hem zeker smaken. En op skivakantie drinkt hij het liefste om 10 uur ’s morgens een shotje jägermeister. Oh ja, nog iets, als hij heeft gedronken, zorg dan dat hij z’n kleren aanhoudt, want die kunnen ook nog eens snel uitvliegen (bv. Bij een pappenheimer op de cantus). Voor de dames..helaas is deze topper bezet door onze Quaestor, maar die gaat ge of buiten zien staan te roken of ze staat midden op de dansvloer. Als ge onze cé eens wilt zien afzien, moet ge hem maar eens een augurkske geven. Hij heeft de hele doopweek volgehouden dat hij daar allergisch aan was, maar helaas op de doop zelf heeft hij meer dan 1 augurkske moeten eten, omdat z’n meesters erachter waren gekomen dat hij het gewoon echt niet lust. Nu ik weet zeker dat het een topjaar met deze kanjer wordt! Spreek hem zeker aan als ge hem ziet of drinkt een pintje met hem (als ge durft).

Dixit,
Tom Mesotten
P.R. 2017-2018