Wouter Hulstaert

Wouter Hulstaert
Cantor

Ik mag onze cantor voorstellen, 3 keer raden wat zijn favoriete drank dan is… Heb je bier geraden? Heel goed! Jaja, Den wouter en zijn passie voor bier.. Het kan ook wel beschreven worden als een haat-liefde relatie. Den ene dag is hij helemaal in zijn element, komt hij aangestrompeld aan ’t vv aan na weer eens een cantus bezocht te hebben, besteld hij weer een paar biertjes om te ontnuchteren (zo werkt da in Wouter’s brein) en kan hij soms 15 min later heel moeilijk verstaanbaar aan het praten zijn wat kort gevolgd wordt door een dringend bezoekje aan ’t putje. Alcohol heeft toch zo’n raar effect op hem… Dan nog niet te spreken over den dag nadien, als hij ’s ochtends – lees: ’s namiddags – met een flinke kater (ja daar staat hij dan ook wel weer bekend om) heerlijk op het terraske in ’t zonnetje zit te staren, nadenkend over alle foute keuzes die hij gemaakt heeft de avond voordien. Maar na even zelfreflectie gedaan te hebben komt hij altijd tot dezelfde conclusie, om 20:00 is er sowieso ergens nog wel een cantuske te doen!

Ma de Wouter is uiteindelijk een kei sympathieke gast waar je altijd wel een makkelijk babbelke mee kunt doen. Een man zonder een echte kwade kant, en als hij die al zou hebben dan komt hij boven in cantus-discussies. Wouter is onze go-to guy als het op cantussen aankomt, wat ook wel mag als je een gemiddelde van meer dan 150 cantussen per jaar attendeert.

Ben je op een gegeven moment Wouter kwijt, wees dan niet bang. Hij geraakt altijd wel bij zijn bestemming, al is het soms met de nodige omwegen en/of valpartijen. In welke toestand hij dan aankomt zal je nog wel eens zien.. Doe er fijn een klapke mee, hoewel de kans bestaat dat je alleen gebrabbel terugkrijgt. Lang leve de middagTD’s.

Als er nog single-ladies zijn die dit lezen en stiekem een oogje op hem hebben, je hebt geluk, hij is nog vrijgezel! Dus als je van bieradem houdt bel dan de Wouter! Succes gegarandeerd!

Dixit,
Nicky Klomp
Ab-Actis 2017-2018