Sharina Verdoodt

Sharina Verdoodt
Quaestor

Ik krijg de eer om onze quaestor van dit jaar voor te stellen aan jullie. Haar naam is Sharina en misschien met voorsprong de ‘kleinste eligiaan.’ Deze dame studeert Marketing aan de Karel de Grote Hogeschool. Vorig jaar was Sharina een por, hiermee heeft ze heel wat uitgespookt. Zo staat ze bekend als een van de luidste en hardste spauwerrangers die ik ken. Ook heeft ze tijdens de doopweek haar felbegeerde ticket voor Justin Bieber verkocht om toch op de verkoop aanwezig te zijn, dat is dedication vind ik! Hierdoor komt ze ook aan de bijnaam Bieber. Niet alleen de nummers van Justin Bieber staan in haar geheugen gegrift maar ook hits van K3, andere Studio 100 helden en zelfs de Disneysterren. Verder kunt ge ze altijd vinden in’t Vervolg tijdens een Happy Hour of tijdens een van onze geweldige woensdagfeestjes. Tijdens de Happy hours staat ze altijd klaar voor een potje . 1-2’en met een wijntje of een zwarte-vodka appelsap. Los van al dat feesten heb ik haar vorig jaar leren kennen als een geweldige griet die altijd klaarstaat voor een grapke of om een goeie babbel te hebben. Ik heb er ook vertrouwen in dat onze centjes goed beheerd gaan worden onder haar streng toeziend oog van haar!

Dixit,
Ruben Scheldeman
Feestleider 2016-2017 Schachtenmeester 2017-2018