Lid worden

Hoe lid worden?

Tijdens de openingsweek (de eerste week van het academiejaar) staat het praesidium dagelijks in de inkomhal van KdG campus groenplaats. Je herkent ons aan onze geel-blauwe linten.
Bij hun kan je terecht met je vragen en zij kunnen je direct lid maken.
Buiten de openingsweek zal je altijd wel iemand van het praesidium vinden in ons stamcafé ’t Vervolg op de Melkmarkt 9 in Antwerpen, wij kunnen je dan nog steeds lid maken.

Om lid te worden betaal je €10, je ontvangt je lidkaart, een goodiebag met guido gids en een bandje van Eligia waarmee je de rest van de openingsweek gratis bij ons kan eten.

Lidkaart

Als je lid Wordt van dé studentenclub van ’t Stad krijg je deze lidkaart.
Kom naar ons stamcafé ’t Vervolg (probably the best student bar in antwerp) of op KDG groenplaats tijdens de openingsweek in september (eerste week van het academiejaar) en vraag het aan het praesidium.

Lidkaart

Voordelen lidmaatschap bij Eligia:

– Gratis eten en activiteiten tijdens de openingsweek en de kiesweek
– Leer andere studenten in Antwerpen kennen
– Wekelijks feestjes en/of activiteiten
– Een thuishaven voor jou en andere studenten
– Korting op al onze TD’s en activiteiten (bierbowling, bierfiets e.d.)
– Lid van de grootste hogeschool studentenclub van Antwerpen!

Bij deze lidkaart krijg je twee gratis consumpties* en een goodiebag vol goodies die een student nodig heeft in zijn studentenleven. En uiteraard nog exclusieve kortingen/promoties voor Eligia leden van onze sponsors!
*te consumeren in ’t Vervolg tijdens de openingsweek.

Het doel van een studentenclub is zowel professionele activiteiten als activiteiten voor in de vrije tijd te voorzien voor zijn leden aan studentikoze prijzen.
Daarom nodigen wij jullie allemaal uit om lid te worden van Eligia en samen met ons aan een vruchtbare studententijd te bouwen.

Contact