Nele Joris

Nele Joris
Feestleider

Nele voorstellen, goh waar zullen we beginnen? Laten we beginnen met haar naam. Als je haar wilt roepen, zeg je best Neuleu, deze griet heeft haar aparte bijnaam te danken aan haar thuisstad Mol. Daarom praat ze nu en dan met een apart accent. Ons Neuleu gaat dit academiejaar in als feestleider en daar is natuurlijk een goede reden voor. Ik denk dat ik niemand anders zo vaak op de dansvloer zie als haar. Elke dinsdag en woensdag strekt ze haar dansbenen uit om één van haar moves te showen in ’t Vervolg. Nu en dan wordt dit vergezeld met luid geroep en vals gezang. Voor een dansbattle moet je echt wel bij Neuleu zijn. Dan gaat ze totaal los en eerlijk gezegd de kans bestaat dat je verliest. Na een nachtje feesten en heel veel drank gaat ze plat. Om haar dan naar kot te krijgen is een moeilijke opgave, want naar huis gaan dat kent ze niet. Deze griet zou liefst van al doorgaan tot in de ochtend met nu en dan een pauzeke op het praesidiumkot. Waarschuwing; Laat Neuleu nooit alleen! Grote kans dat als ze spauwt het niet direct in het wc is, maar eerder ernaast zoals tijdens de kiesweek in een bak flügel, die ze nadien met veel plezier uitkuiste. Verder is Neuleu voor drankspelletjes altijd van de partij. Natuurlijk met enkele gevolgen nadien… Maar ondanks haar druk nachtleven, zit ze toch de volgende dag weer in de les. Ik snap niet hoe ze het doet?! Misschien is het omdat haar richting ook haar passie is. Neuleu doet namelijk Event- en Projectmanagement en is dan ook heel creatief. Events zijn nu eenmaal haar wereld en daarom weet ik zeker dat ze het als feest super gaat doen. Voor een gesprek kan je altijd bij Nele terecht. Ze staat altijd paraat, ook tijdens haar zatte momenten, trust me. Weet dat je haar altijd kan terugvinden in ’t Vervolg met nu en dan een vodka bloedappelsien in haar hand. Indien je op een woensdagfeestje komt, zal je haar eerder aantreffen aan de shotjesbar waar ze smult van onze shots aan nen euro. Kortom is deze meid een topper en het kennismaken zeker waard, you won’t regret it.

Dixit
Nele Grymonprrez
P.R. 2017-2018