Bo Michiels

Bo Michiels
Media

Ons Bo, “BOKE” voor de vrienden, is een echt topwijf dat je zeker moet leren kennen! Als je haar kent ga je er zeker geen spijt van krijgen! Ze is lief, vriendelijk en vooral iemand waar heel veel plezier mee kan maken. Naast plezier maken en feesten kan je bij ons boke ook altijd terecht voor een goed gesprek of een luisterend oor. Bo zelf zie je zelden of nooit ongelukkig. Het is echt iemand die altijd lacht waarbij je je direct op je gemak voelt. Voor de mannen onder ons Bo is nog single! Maar ze laat zich niet zo gemakkelijk inpakken. Als je Bo toch het hof wil maken en haar wil trakteren zou ik haar zeker en vast geen cava meer want daar heeft ze na onze great gatsby party een echt trauma van. Als je kans wil maken bij Bo kan je haar meer plezier doen met een goei fris pintje of een kriek. Bo is ook altijd paraat om een “rustig” 1-2’ke te spelen. En als ze een goede dag heeft in dit spelletje zal je zeker niet nuchter thuis geraken. Als ons Bo genoeg is opgewarmd dan is ze zeker klaar om een goei danske te placeren en dat het liefst van al in ’t Vervolg natuurlijk. En als ze daar dan nog eens de hits van K3 door de boksen knallen is ze niet meer te houden. Ja ons Bo is de allergrootste fan van dit trio. Voor haar auto heeft ze een speciale naam uitgekozen: Lola. Maar deze laat ze beter staan als ze ’t Vervolg gepasseerd is. Dan heeft ze de beste taxi die er bestaat om haar veilig thuis te brengen namelijk taxi mama. Ze is ook zeker geen opgever. Ze heeft dit tijdens de doopweek duidelijk bewezen. Als praesidiumpor was heel de doopweek lang zo ziek, maar toch gaf ze niet op en wou ze bewijzen dat ze echt veel voor onze club over heeft! Boke gaat de functie van media fantastisch doen, daar ben ik zeker van overtuigd!

Dixit,
Gianni De Leeuw
Schachtentemmer 2017-2018