Joyce Hendrickx

Joyce Hendrickx
Praeses

Ik heb de grote eer om ons Juicy Joyce voor te stellen. Deze dame is ongetwijfeld de knapste praeses in de geschiedenis van Eligia. Maar vergis u zeker niet want ons Joyce is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.
Dat ons JayJay graag en veel drinkt dat is algemeen geweten maar geeft ze gene jägermeister tenzij ze daarna een blokje ijs in hare mond kan steken.

Joyce op ne middag td is meestal ni oké, vaak moet ze dan ook even wat gaan dromen om te kunnen bekomen. (Maar maakt haar niet wakker want dat zal je je beklagen.)
Juicy Joyce is een echte partyanimal dus elke dinsdag en woensdag kan je haar dan ook met een vodka appelsap (of een wijntje) in de hand op de dansvloer of op 1 van de tafels in ons geliefde vervolg terugvinden.

Ons lieve Joyce is niet enkel te vinden voor een drankje en een feestje maar bied je ook een luisterend oor aan en het beste advies. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze fantastische griet dat geweldig gaat doen als Praeses.

Dixit,
Sharina Verdoodt
Quaestor 2017-2018