Tom Mesotten

Tom Mesotten
PR

Ons Tommeke,
Een van de twee nieuwe PR’s van dit jaar, commilitones, schachten en sympathisanten hou jullie al maar klaar!
Dat hij de koning van de dansvloer is, dat had niemand mis. Een dansbattle’tje hier of daar, daarvoor staat hij altijd klaar.
Maar hij heeft ook de titel van schachtenkoning op zijn naam staan omdat hij veel wist over de geschiedenis van de club en die pintjes vloeiend zijn binnengegaan 😉
Het kan ook al weleens gebeuren da ons Tommeke ni direct mee is met de rest, ookal doet hij wel zijn best! Da moogt ge hem dus niet kwalijk nemen aangezien hij van de Limburg is en daar zijn ze allemaal wel wat trager als ik mij niet vergis 😉
Ik heb ook gehoord dat hij goed kan muilen, ge hoeft er ni voor te gaan schuilen want iedereen mag het weten, maar het kan wel zijn dat hij het de dag erna zelf is vergeten.
Als ge u verveelt of er iets met u scheelt is den Tom iemand waarmee ge goe kunt praten, van ruzie met uw kameraden tot uw schoolresultaten (want die beteren er niet altijd op als ge bij Eligia komt)
Schachtjes als ge goe wilt staan bij uwe meester kunt ge hem altijd trakteren zodat hij zeker niet gaat dehydrateren. Een pintje of ne rode wodka redbull kan er altijd wel in en niet eens met tegenzin.
Ik ben er zeker van dat hij nen top PR gaat zijn, en zo wordt ons praesidiumjaar echt een festijn!
Kortom, het is ne topkerel die al weleens van een dansje en een babbeltje houdt met een hartje van goud!
Dixit,
Bo Michiels
Media 2017-2018