Gianni De Leeuw

Gianni De Leeuw
Schachtentemmer

Ik ga jullie een van onze schachtentemmers voorstellen van dit jaar, namelijk Gianni!
Vele gaan hem kennen als een van onze sympathieke barmannen in ’t Vervolg. Maar even graag als hij achter de toog staat met een brede glimlach, zit hij met een nog grotere smile op zen gezicht aan de andere kant ervan! Het lachen gaat hem zelden over tot op het moment dat ze hem ’s morgens moeten wakker maken omdat ons café helaas ook een sluitingsuur heeft.

Om onze schachtentemmer wat beter te leren kennen geef ik een paar leuke weetjes mee. Hij heeft al eens graag een fris pintje, een gin tonic, een straffe whisky cola, kortom gewoon alles wat alcohol bevat.
Pas op want de alcohol is nog niet zó slecht, het brengt namelijk een bijzonder talentje naar boven bij Gianni. Onderschat op deze momenten zijn oriëntatie in Antwerpen niet want geïntoxiceerd naar huis navigeren kan hij als de beste!Even voor onze lieve toekomstige schachtjes … Maak het niet te bont want hij heeft geleerd hoe hij zijn stem moet gebruiken en geloof me, ge gaat het u rap beklagen als hij langs uw oorke begint te brullen 😉 Eraan ontkomen is geen optie maar beperken is zeker het proberen waard!

Maar goed, nu wordt hij best wel voorgesteld als een alcoholieker maar eigenlijk valt dit best goed mee. Tis ene schat van ne kerel, hij zal altijd klaarstaan voor een goed gesprek! Zat of nuchter.. Het is zeker de moeite om hem te leren kennen! & voor de schachten, zijt maar zeker dat ge hem leert kennen en nooit gaat vergeten 😉

Dixit,
Nele Joris
Feestleider 2017-2018